Return to Fotók

SZEI felújítás

A SZEI felújítása és bővítése

A SZEI felújítása és bővítése

2011 januárjában elkezdődött a rendelőintézet bontásával a város és a kistérség legnagyobb egészségügyi beruházása. A fényképeink segítségével nyomon követhetik a rohamtempójú építkezést.

Kész a SZEI

Elkészült a SZEI épülete

2011 augusztusának elején a szentendrei egészségügyi dolgozók, orvosok, ápolók, asszisztensek először járhatták végig a szentendrei szakorvosi rendelőintézetet felújított régi és az újonnan felépült épületszárnyát, mi is ott voltunk a bejáráson.

SZEI tervek

A kistérség és az ország egyik legmodernebb orvosi rendelője látható a terveken. Az átadásra várhatóan 2011 szeptemberéig kerül sor.

Véget ért a SZEI korszerűsítése

A “Szentendre 1000év+” programon belül, 3 éves munka, 8 hónapos építkezés, majd az új orvosi eszközök beszerzésének eredményeképp, 1,6 milliárd forintból valósult meg az a projekt, amelynek részeként megújult a Szentendrei Szakorvosi Rendelőintézet (SZEI). A kétezer négyzetméteres, legmodernebb műszerekkel felszerelt, egynapos sebészetet is magába foglaló Intézmény közel 100 ezer lakos ellátásáért felelős.

Világszínvonalú rendelőintézet nyílt meg Szentendrén!

Világszínvonalú rendelőintézet nyílt Szentendrén!

2011. augusztus 29-én tizennégy szakrendeléssel nyitotta meg kapuit Szentendre Város Egészségügyi Intézményei (SZEI), amely uniós társfinanszírozással, a Szentendre 1000 év+ program részeként újult meg. A modern külső mellé modern belső is társul hamarosan: nemsokára új orvosi eszközök, bútorok és informatikai rendszer is érkezik a Dunakanyar legnívósabb egészségügyi intézményébe.